Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

4.Οι πιο σύντομοι γάμοι της ιστορίας. Στέφανα κι έξω απ' την πόρτα

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
4.Οι πιο σύντομοι γάμοι της ιστορίας. Στέφανα κι έξω απ' την πόρτα
Από τη Δέσποινα Δημά
    Μα γιατί παντρεύονται; Λύστε μου αυτή την απορία. Θέλουν να είναι μαζί; Ας συγκατοικήσουν, είναι ανάγκη να διοργανώνουν και το πανηγυράκι του γάμου για να χωρίσουν μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα και να δώσουν λαβές για σχόλια; Μία που έβαλαν νυφικά και μία που έτρεξαν στο δικηγόρο για το χαρτί του διαζυγίου. 18 διεθνή κρούσματα και 2 εγχώρια. Το Cosmo.gr θυμάται τους πιο σύντομους γάμους της ιστορίας. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;
DREW BARRYMORE-JEREMY THOMAS
Συνήθης ύποπτος η Drew, μαζί με κάποια άλλα κορίτσια που θα δούμε στη συνέχεια. Μιλάμε για μεγάλη σχέση. Ο γάμος τους κράτησε μονάχα 30 ημέρες. Μάρτιο του 1994 με Απρίλιο της ίδιας χρονιάς. Η ηθοποιός τότε ήταν 19 χρόνων, δεν ήξερε τι έκανε. Μην την παρεξηγείτε που πήγε και παντρεύτηκε έναν άγνωστο bartender μετά από 6 εβδομάδες γνωριμίας.


DREW BARRYMORE-TOM GREEN
Πάλι τα ίδια; Αυτή τη φορά ο γάμος κράτησε πέντε ολόκληρους μήνες. Ιούλιος 2001-Δεκέμβριος 2001. Έκανε πρόοδο παραδεχτείτε το. Το πήγαινε σταδιακά για να φτάσει στο σήμερα που είναι μανούλα δύο παιδιών. Έπρεπε να κάνει και τις αποτυχημένες της προσπάθειες για να καταλήξει. Σωστή κίνηση.







JENNIFER ESPOSITO-BRADLEY COOPER
4 μήνες κράτησε ο γάμος. μεγάλη επιτυχία. Ο περιζήτητος Bradley ερωτεύτηκε την επίσης ηθοποιό Jennifer Esposito το 2006. Αμέσως μετά την έκδοση του διαζυγίου η Jennifer δήλωσε πως όλο όσα έγιναν ήταν ένα λάθος. Μη μου λες...








DENNIS RODMAN-CARMEN ELECTRA
Ό,τι γίνεται στο Vegas μένει στο Vegas. Εκεί παντρεύτηκαν τα παιδιά και εκεί χώρισαν. Ο γάμος τους κράτησε 5 μήνες αλλά οι κακές οι γλώσσες λένε πως ο Rodman ήθελα να την χωρίσει μετά από 9 ημέρες. Μιλάμε για πάθος άσβεστο.








EDDIE MURPHY-TRACEY EDMONDS
Η Δήμητρα Γαλάνη τραγούδησε δυο μέρες μόνο και ο Eddie-Murphy κάπως παράκουσε. Δεν είχε καλό σήμα εκεί στη γαλλική Πολυνησία που πήγαν να παντρευτούν και το ειδύλλιο κράτησε μόνο 2 εβδομάδες. Έφτασαν, άφησαν βαλίτσες και μετά ξεκίνησαν τον τσακωμό. Τα σχέδια για γάμο στην Αμερική ακυρώθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο.







BRITNEY SPEARS-JASON ALEXANDER
Πριν μπει στην αποτοξίνωση, πριν ξυρίσει το κεφάλι της σε δημόσια θέα και πριν αποκτήσει δύο παιδιά με τον χορευτή της, η Britney Spears είπε να κάνει και ένα γάμο αστραπή με τον Jason Alexander. Μέχρι να το ανακοινώσουν, χώρισαν. Ακούστε πόσο κράτησε. 55ώρες. Σοβαρή απόφαση για δύο φίλους από το σχολείο.



ELIZABETH TAYLOR-CONRAD "NICKY" HILTON
205 ημέρες. Καλό σκορ μετά τις ώρες της Britney. O γάμος παραδοσιακός. Μάλλον ο πιο παραδοσιακός από τους 8 που έκανε η Taylor. Όταν είπε το 'ναι' ήταν 18 ετών και το αγόρι 24. Ένα ξάφνιασμα της νιότης. Ερωτεύτηκαν τα παιδιά και έκαναν το μεγάλο βήμα. Δεν της βγήκε της θεότητας και το επανέλαβε κάποιες φορές ακόμη για να το εμπεδώσει.







JENNIFER LOPEZ-OJANI NOA
Η Lopez ήθελε από μικρή να κάνει οικογένεια. Δεν εξηγείται αλλιώς. Όποιον έβρισκε, τον έβλεπε σοβαρά και τον πήγαινε προς τα σκαλιά της εκκλησίας. Ξεχνάς το σκάσιμο που έπαθε μετά τον χωρισμό από τον Ben Affleck; Το κορίτσι λοιπόν παντρεύτηκε τον Ojani Noa τον Φεβρουάριο 1997. 13 μήνες κάτω από την ίδια στέγη. Όχι κι άσχημα







JENNIFER LOPEZ-CRIS JUDD
Και συνεχίζουμε. Αν το κάνεις μία, να μην το κάνεις και μία δεύτερη για να επιβεβαιώσεις την πρώτη; Μπερδευτήκατε, αλλά η Jennifer το ξανάκανε το βήμα, αυτή τη φορά με τον Cris Judd. Χειμώνα παντρεύτηκαν, καλοκαίρι χώρισαν. Του ίδιου έτους. 8 μήνες και μετά ο καθένας σπίτι του.








KIM KARDASHIAN-KRIS HUMPHRIES
Χάλασαν τον κόσμο. Με τις προετοιμασίες, με το ειδύλλιο, με το δαχτυλίδι-''κοτρώνα'', με την πρόταση, με την τελετή, με το νυφικό, με τη μάνα που έκλαιγε, με όλα τους μας αναστάτωσαν. Το πολύ κακό για το τίποτα το έχετε ακουστά; Ε, αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Kim και του Kris. Ο γάμος τους διήρκεσε μόνο 72 ημέρες και οι φωτογραφίες πουλήθηκαν 17,9 εκατομμύρια δολάρια. Επιχειρηματική κίνηση από τις λίγες.






LAUREN HOLLY-JIM CARREY
10 μήνες. Τόσο άντεξαν τα παιδιά. Γνωρίστηκαν σε κάτι γυρίσματα, ερωτεύτηκαν, έκαναν δημόσιες εμφανίσεις και μετά επήλθε ο χωρισμός. Όσο γρήγορα γνωρίστηκαν, άλλο τόσο γρήγορα τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Η Lauren Holly έμεινε μία γλυκιά ανάμνηση.








NICKY HILTON-TODD MEISTER
Ξεχάστε τον υπολογισμό των μηνών, περνάμε πάλι στους γάμους που κράτησαν κάποιες ημέρες. Μόνο 85. Τόσο άντεξε η Nicky, αδερφή της Paris, με τον πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία Todd Meister. Τρεις μήνες ραντεβού, τρεις μήνες γάμου. Το 3 είναι το αγαπημένο τους νούμερο.



LISA MARIE PRESLEY-MICHAEL JACKSON
1994 και αυτά τα δύο είδωλα είπαν να αναστατώσουν τον κόσμο με την απόφασή τους να παντρευτούν. Ισχυρές παρουσίες και οι δυο και ελαφρώς περίεργες. Πώς να αντέξουν μαζί; Το πάρτι κράτησε 20 μήνες, αλλά οι σχέσεις των δύο παρέμειναν καλές μέχρι και το θάνατο του Jackson.



NICOLAS CAGE-LISA MARIE PRESLEY
Η Lisa Marie Presley και ο Nicolas Cage έμειναν μαζί 3 μήνες και 15 ημέρες. αρκετό για να καταλάβουν πως τα χνώτα τους δεν ταιριάζουν και πολύ. Έκαναν μία λιτή τελετή, φόρεσε και η Lisa Marie ένα τεράστιο νυφικό με ουρά και μετά 'γεια σας'. Τουλάχιστον τους έμειναν οι φωτογραφίες. Τότε είχε και ο Nicolas μαλλιά. Παλιές, τριχωτές εποχές, εν έτει 2002.


PAMELA ANDERSON-KID ROCK
Έτσι όπως την βλέπετε, έτσι παντρεύτηκε. Με το μπικίνι και τη γόβα πήγε και κράτησε την παράδοση μόνο στο χρώμα. Πώς να κρατήσει ο γάμος Pamela-κι μου; Ο Kid δεν είναι και από τα πιο ήρεμα παιδιά του χώρου, οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε σε αυτή τη συνύπαρξη. 122 μέρες, αυτό το νούμερο να κρατήσετε.







PAMELA ANDERSON-RICK SALOMON
Και πάλι τα ίδια για την Pamela. Ένα χρόνο μετά την πρώτη απόπειρα, έκανε το λάθος και δεύτερη φορά. Παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2007 και χώρισε τον Δεκέμβριο. 60 ημέρες και ήταν υπέρ αρκετές για να καταλάβουν πως η σχέση δεν οδηγεί κάπου. ''Είχαμε ανυπέρβλητες διαφορές'' έτσι δήλωσαν και ο καθένας πήγε σπίτι του.







RENÉE ZELLWEGER-KENNY CHESNEY
225 ημέρες. Από τις πιο σοβαρές χρονικές περιόδους. Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάιο του 2005 και παντρεύτηκε στην Καραϊβική σε μία τελετή πάνω στη θάλασσα. Οι φήμες για τη σεξουαλικότητα του Chesney αναστάτωσαν την ηρεμία τους και χώρισαν λίγες εβδομάδες αργότερα. Κανένας από τους δύο δεν ξαναπροσπάθησε με στέφανα και κουφέτα. Το πήραν το μάθημά τους.






SINEAD O'CONNOR-BARRY HERRIDGE
18 ημέρες, ένα ροζ νυφικό και ένα ροζ πουκάμισο. Αυτά θα έχουμε εμείς να θυμόμαστε από αυτό το γάμο, μάλλον και οι δύο πρωταγωνιστές. Ο γάμος έγινε στο Las Vegas και η O'Connor δήλωσε πως ο Barry ήταν πολύ καλός για να το αντέξει όλο αυτό. Όσα ξέρετε εσείς, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.








ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ-ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ
Η αλήθεια είναι πως από αυτόν τον γάμο δεν έχουμε να θυμόμαστε ούτε ημερομηνίες, ούτε και νυφικά. Το μόνο που μας έμεινε ήταν πως κράτησε μονάχα δύο μήνες. Μέχρι να γνωρίσει τη Ζωίτσα τη Λάσκαρη ο νυν δήμαρχος Στυλίδος, έπρεπε να την ξεχάσει. Όλα έγιναν σε χρόνο dt αλλά αυτός ο γάμος χαράχτηκε στη μνήμη μας.







ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΙΓΙΝΙΤΗ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΙΤΕΡ

Το μοντέλο και ο παρουσιαστής παντρεύτηκαν το 2010 με πολιτικό και θρησκευτικό γάμο, κανένας όμως από τους δύο δεν έπιασε και παρέμειναν παντρεμένοι για 4 μόλις μήνες. Η ανακοίνωση για τον χωρισμό δεν ήρθε με κάποια επίσημη δήλωση ή κάτι παρόμοιο. Η Δήμητρα άλλαξε το status της στο Facebook και όλα πήραν το δρόμο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου