Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

3.Περαστική έδωσε πίτσα σε άστεγο, αλλά δεν γνώριζε ότι ήταν παγκοσμίου φήμης ηθοποιός

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
3.Περαστική έδωσε πίτσα σε άστεγο, αλλά δεν γνώριζε ότι ήταν παγκοσμίου φήμης ηθοποιός
    Την ευαίσθητη χορδή μιας γυναίκας που περπατούσε στους δρόμους του Μανχάταν, φαίνεται ότι άγγιξε η εικόνα ενός άνδρα που έψαχνε για λίγο φαγητό στα σκουπίδια. Αμέσως, άνοιξε τη σακούλα που κουβαλούσε έβγαλε μερικά κομμάτια πίτσα και του τα πρόσφερε. Δεν γνώριζε, όμως, ότι ο άνδρας που μόλις είχε βοηθήσει ήταν ένας παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες του κινηματογράφου, που απλά εκείνη την ώρα βρισκόταν στο γύρισμα.
    Ο ηθοποιός δεν ήταν άλλος από τον Ρίτσαρντ Γκιρ, ο οποίος, μάλιστα, σύμφωνα με τη New York Post, όταν η γυναίκα προσφέροντάς του την πίτσα του είπε «λυπάμαι, αλλά είναι κρύα» της απάντησε: «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ, ο Θεός να σας έχει καλά».
    O ηθοποιός δεν αποκάλυψε στην Γαλλίδα τουρίστρια την ταυτότητά του. Αφού πήρε την πίτσα, την ευχαρίστησε και οι δρόμοι τους χώρισαν. Μέχρι που η Καρίν Γκομπό, δυο μέρες αργότερα, είδε φωτογραφίες της δημοσιευμένες σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες, οπότε και κατάλαβε ότι προσέφερε την πίτσα της σε έναν άνθρωπο με περιουσία... 100 εκατ. δολάρια.
    Πάντως, το περιστατικό αποδεικνύει ότι η ο χολιγουντιανός σταρ έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου και ότι η μεταμφίεσή του είναι άκρως πετυχημένη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου