Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

4.Εδιωξαν τους πολίτες από την παρέλαση

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΝΤΡΟΠΗ ρε άχρηστοι ! Για ποίον γίνεται η παρέλαση ????
http://greeknation.blogspot.gr/
    Για μία ακόμα χρονιά η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου ήταν αποκλειστικά για τους επίσημους -πολιτικούς, στρατιωτικούς και δημοσιογράφους με διαπιστεύσεις-,αλλά και για λίγους τυχερούς που κατάφεραν να εξασφαλίσουν πρόσκληση. Οι υπόλοιποι πολίτες είχαν την ευκαιρία να δουν τα πανάκριβα, αλλά εντυπωσιακά άρματα μάχης, από μακριά ή από την τηλεόραση.
     Συγκεκριμένα, εξαιτίας των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να δουν την παρέλαση στο κλείσιμο της σχεδόν, δηλαδή από την οδό Βουκουρεστίου και μετά. Σε όλα τα υπόλοιπα σημεία οι πολίτες το μόνο που μπορούσαν να δουν ήταν οι κλούβες των ΜΑΤ και οι παρατεταγμένοι αστυνομικοί που δεν τους επέτρεπαν να προσεγγίσουν την πλατεία Συντάγματος, η οποία έχει περικλειστεί από κάγκελα.
    Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές του σκηνικού στην πλατεία Συντάγματος. Κόσμος πίσω από τις κλούβες, τα κάγκελα και τις διμοιρίες των αστυνομικών. Οι λίγοι τυχεροί δείχνουν προσκλήσεις και διαπιστεύσεις και περνούν από τον έλεγχο, ενώ μικρά παιδιά προσπαθούν είτε πάνω στους ώμους των γονιών τους, είτε ανάμεσα από τα σώματα των αστυνομικών, να δουν τα στρατιωτικά οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου