Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

3.Η σοκαριστική πρόταση της Bild για τον τρόπο μείωσης του ελληνικού χρέους

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
3.Η σοκαριστική πρόταση της Bild για τον τρόπο μείωσης του ελληνικού χρέους
Φαίνεται ότι ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ψάχνει για…παραρτήματα! ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ !Για αυτό το λόγο θέλουν τόσο πολύ την Ουκρανία!
Βέβαια, εάν μας στείλουν ‘’ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ’’ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, το συζητάμε….
    Απίστευτο και όμως αληθινό. Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Bild» αναφέρει ότι οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με την βοήθεια του σεξ και των ναρκωτικών. Η Γερμανία έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο «μπορντέλο» στην Ευρώπη μιας και έχει γίνει πόλος έλξης των Ευρωπαίων που αρέσκονται στον «σεξοτουρισμό» καθώς τα πράγματα εκεί είναι πολύ πιο εύκολα για όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον συγκεκριμένο κλάδο.
    Η εφημερίδα Bild φιλοξενεί δημοσίευμα μέσα από το οποίο καλεί τους Έλληνες να αναπτύξουν τους «κλάδους» του αγοραίου έρωτα και των ναρκωτικών προκειμένου να μειώσουν τα χρέη τους.
    «Οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με σεξ και ναρκωτικά» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της Bild, η οποία επικρίνει τον «διευρυμένο τρόπο» υπολογισμού του ΑΕΠ των ευρωπαϊκών χωρών από τις Βρυξέλλες. «Η οικονομική επίδοση στο σύνολο της ΕΕ αυξάνεται μονομιάς κατά 2,4%, αλλά μόνο στα χαρτιά» παρατηρεί η Bild, εξηγώντας ότι «στο μέλλον… θα υπολογίζονται στην οικονομική στατιστική της ΕΕ και τα έσοδα από εγκλήματα και πορνεία».
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το «το οικονομικό θαύμα των Βρυξελλών» αποδίδεται σε μια ευρωπαϊκή ρύθμιση που χρονολογείται από τον περασμένο Ιούνιο και η οποία θέλει την πορνεία να συνυπολογίζεται στις παροχές υπηρεσιών που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο ΑΕΠ.
    «Στις λεγόμενες παραγωγικές δραστηριότητες ανήκουν και οι απάτες», επισημαίνει το δημοσίευμα και συμπεραίνει: «Όσο πιο πολλούς απατεώνες και ναρκωτικά, όσο πιο πολλή αδήλωτη εργασία και πορνεία διαθέτει ένα κράτος τόσο πιο πλούσιο γίνεται στα χαρτιά».

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή