Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

1.Δολοφονία δεκανέα στην Κάρπαθο: Πως η σύντροφός του προσπάθησε να "κουκουλώσει" τον φόνο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
1.Δολοφονία δεκανέα στην Κάρπαθο: Πως η σύντροφός του προσπάθησε να "κουκουλώσει" τον φόνο
Όλο 31χρονη, 42χρονος κτλ. Όνομα δεν έχουν??
    Σκότωσε τον σύντροφό της και αλλοίωσε τη σκηνή του εγκλήματος με τη βοήθεια της μητέρας και του κουμπάρου τους, ενώ το έπαιξε θλιμμένη χήρα προσπαθώντας να ξεγελάσει τις αρχές.
    Ο λόγος για την31χρονη η οποία σκότωσε τον 30χρονο δεκανέα του 95ου Τάγματος Εθνοφρουράς, μέσα στο διαμέρισμά του στη περιοχή Πηγάδια στην Κάρπαθο.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η 31χρονη έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ότι η ίδια σκότωσε τον 30χρονο δεκανέα.
    Όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού, η 31χρονη χρησιμοποιώντας ένα σπασμένο γυάλινο ποτήρι σκότωσε τον 30χρονο μέσα στην κουζίνα του διαμερίσματος, όπου διέμεναν, βάζοντας τέλος στην παθιασμένη ερωτική σχέση που είχαν επί δύο χρόνια.
    Η 31χρονη αρχικά είχε ισχυριστεί ότι είχε πάει στο σπίτι του με τη μητέρα της για να τον συναντήσουν και τον βρήκαν μέσα σε λίμνη αίματος. Αμέσως η μητέρα της ειδοποίησε  το ασθενοφόρο και στο διαμέρισμα έφτασε γιατρός του Κέντρου Υγείας του νησιού, ο οποίος απλά διαπίστωσε τον θάνατο του δεκανέα.
    Έπειτα ενημερώθηκε η αστυνομία και η γυναίκα εξετάστηκε ξανά και ξανά από τις αρχές αρχίζοντας να "σπάει".
    Όπως κατέθεσε, το βράδυ της Πέμπτης πήγε με τον σύντροφό της στο σπίτι της 50χρονης μητέρας της για να τσικνίσουν όλοι μαζί. Εκεί για ασήμαντη αφορμή άρχισε να καβγαδίζει με τον σύντροφό της με αποτέλεσμα αυτός να σηκωθεί και να φύγει. Έπειτα η 31χρονη πήγε σπίτι του και τον βρήκε να κάθεται στη κουζίνα. Ο καβγάς συνεχίστηκε και εκεί με αποτέλεσμα, όπως ισχυρίζεται η ίδια, κάποια στιγμή να χάσουν και οι δύο τον έλεγχο και να αρχίσουν να χτυπούν ο ένας τον άλλο.
    Τότε, η 31χρονη πήρε ένα νεροπότηρο, το έσπασε και τον χτύπησε στο στήθος. Μόλις αντιλήφθηκε ότι είναι νεκρός, του έβγαλε τη μπλούζα και το φανελάκι, καθάρισε όσο μπορούσε τα αίματα από το πάτωμα και αφού άλλαξε και η ίδια ρούχα, τα έβαλε όλα να πλυθούν στο πλυντήριο.
    Στη συνέχεια επικοινώνησε με την 50χρονη μητέρας της η οποία όταν πήγε σπίτι βοήθησε να καθαριστούν τα αίματα και κάλεσε τον 42χρονο κουμπάρο της. Ο τελευταίος μάζεψε τα σκουπίδια, μέσα στα οποία ήταν και στο σπασμένο ποτήρι και τα πέταξε σε κοντινό κάδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου