Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

1.Ο επιχειρηματίας που δώρισε 120.000 ευρώ στον Ηρακλή!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1.Ο επιχειρηματίας που δώρισε 120.000 ευρώ στον Ηρακλή!
Επειδή υπάρχουν και κάποιοι που δεν θέλουν να επιβιώσουν με ρούβλια της μαφίας, ναρκοδολλάρια ή ευρώ λαθρεμπορίου. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ??????
Seleo.gr News
    Απρόσμενο δώρο 120 χιλιάδων ευρώ έδωσε επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης στον Ηρακλή και συγκεκριμένα στον Γκιγιέρμο Όγιος για να τα διαχειριστεί!
    Ο φίλαθλος της ομάδας, παρουσία του Θόδωρου Παπαδόπουλου, των αρχηγών και του Γκιγιέρμο Όγιος, προσέφερε το συγκεκριμένο ποσό για να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες, τονίζοντας στους παίκτες ότι είναι μία κίνηση για να τους ευχαριστήσει για την προσπάθεια που καταβάλλουν υπό αντίξοες συνθήκες και τους ζήτησε να εντείνουν τις προσπάθειες για να οδηγήσουν την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα.

    Ο συγκεκριμένος φίλαθλος δεν κατοικεί στην Θεσσαλονίκη, δεν έχει εμπλακεί διοικητικά ποτέ στο παρελθόν με τον σύλλογο και ζήτησε να μην γίνει γνωστή η ταυτότητά του. Μία κίνηση που έρχεται λίγες ημέρες μετά την απόφαση των παιδιών της Αυτόνομης Θύρας 10, να εισέρχονται στο γήπεδο με κουπόνια και όχι με εισιτήρια, τα έσοδα των οποίων θα δίδονται στον Γκιγιέρμο Όγιος και στους παίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου