Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

5.Τα 5 δοκιμασμένα γιατροσόφια για τις ιώσεις

5.Τα 5 δοκιμασμένα γιατροσόφια για τις ιώσεις 
Yahoo Ειδήσεις 
    Είναι δοκιμασμένα και τα συστήνουν ακόμα και οι γιατροί. Τα γιατροσόφια βοηθούν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων από τις ιώσεις...ειδικά του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, όπως κρυολογήματα, φαρυγγίτιδες κλπ.
Τα εγγυημένα γιατροσόφια που έχουν αποδείξει την αξία τους είναι:    1.Το αλατόνερο αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για τις πλύσεις της μύτης. Όσο κι αν είναι δύσκολο να βάλετε νερό στη μύτη, δοκιμάστε με μία αμπούλα, όπως γίνεται με τις αμπούλες φυσιολογικού ορού στα μωρά.
    2. Το λάδι βοηθά το βουλωμένο αυτί για να ξεκολλήσει το κερί από τα τοιχώματα του έξω ακουστικού πόρου και έτσι να αφαιρεθεί πιο εύκολα από τον γιατρό. Ωστόσο, αν ένας άνθρωπος με ουλωμένο αυτί και πόνο στο αυτί έχει πιθανότατα κάποια φλεγμονή, δηλαδή ωτίτιδα, οπότε σε αυτή την περίπτωση η χρήση λαδιού δεν κάνει καλό.
    3. Οι γαργάρες με χλιαρό νερό με αλάτι ανακουφίζουν τον πονόλαιμο που οφείλεται σε απλή φαρυγγίτιδα καθώς λόγω της μικροβιοκτόνου δράσης του αλατιού, συμβάλλει στην εξόντωση των ιών και των μικροβίων στην επιφάνεια του βλεννογόνου του φάρυγγα.
    4. Το νερό εκτός από την αναγκαία ενυδάτωση που χρειάζεται ο οργανισμός όταν τον ταλαιπωρεί μια ίωση, μπορεί να βοηθήσει στα προβλήματα του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, καθώς λειτουργεί σαν φυσικό αποσυμφορητικό, ρευστοποιεί τη βλέννα και βοηθά ώστε ο ίδιος ο οργανισμός να την αποβάλει.
    5. Με την εισπνοή υδρατμών από χαμομήλι ή ευκάλυπτο, επιτυγχάνεται αποσυμφόρηση και καθαρισμός των βλενογόννων και Το ίδιο μπορεί να επιτευχθεί και με την εισπνοή υδρατμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου