Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

1.Παπούλιας: «Αν θέλεις ειρήνη, πρέπει να προετοιμάζεσαι για πόλεμο»

1.Παπούλιας: «Αν θέλεις ειρήνη, πρέπει να προετοιμάζεσαι για πόλεμο»
Σώωωωπα ρε φίλε! Τώρα το κατάλαβες ? Θα σου δώσουμε και παράσημο ευφυίας……… 

newsbomb.gr
    Εντυπωσιασμένος από τη σκληρή και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση των αλεξιπτωτιστών, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, μετά το τέλος της σημερινής επίσκεψής του στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο.
    Ο κ. Παπούλιας χαρακτήρισε ως ελπίδα το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και το φρόνημα των στελεχών των Ειδικών Δυνάμεων, οι οποίες, όπως είπε, αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα για όποιον επιβουλευθεί την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Τα επόμενα χρόνια θα έχουμε ειρήνη, τόνισε, αλλά πρόσθεσε ότι, όπως λένε οι Λατίνοι, αν θέλεις ειρήνη πρέπει να προετοιμάζεσαι για πόλεμο.
    Ο κ. Παπούλιας ενημερώθηκε για τη δράση των αλεξιπτωτιστών, παρακολούθησε εκπαιδευτικές δραστηριότητές τους, επιθεώρησε έναν λόχο άμεσης επέμβασης και ξεναγήθηκε σε στατική έκθεση αντικειμένων ειδικών δυνάμεων.
    Τα άλματα που είχαν προγραμματιστεί να εκτελεστούν δεν έγιναν λόγω των δυσμενων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και δεν επέτρεψαν τις πτώσεις αλεξιπτωτιστών από πτητικά μέσα.
    Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευαν η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης.
    Την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία υποδέχθηκαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου