Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

2.ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

2.ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 
Δημήτρης Βαλασίδης
    Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκαν σήμερα τα 109 χρόνια από την έναρξη του Μακεδονικού αγώνα και της ηρωικής θυσίας του Παύλου Μελά.
    Μετά την δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων του Γ’ Σώματος Στρατού, παρουσία των θρησκευτικών ,στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της Θεσσαλονίκης.
    Από πλευράς ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ συμμετείχε ο πρόεδρος του κόμματος  Ανάργυρος Σαρήπαπας, συνοδευόμενος από το μέλος του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου Νικόλαο Καρακώστα, τον πρόεδρο της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστο Βενέτη, τον υπεύθυνο της Οργάνωσης της Περιφ. Ενότητας Θεσσαλονίκης Δημήτριο Βαλασίδη και τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου Θεσσαλονίκης  Θανάση Μανουσάκη. Επισημαίνεται ότι κανένα άλλο κόμμα δεν είχε εκπροσώπηση σε τόσο υψηλό επίπεδο και τέτοιο αριθμό προσώπων.
    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο υπεύθυνος Θεσσαλονίκης παρέστη στην απονομή μεταλλίων στους νικητές των ιστιοδρομικών και κωπηλατικών αγώνων στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Βότσεια 2013».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου