Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

11."Αστραπόγιαννοι" της "ενημέρωσης" κάνουν ..."ναυμαχίες" στο Αιγαίο

11."Αστραπόγιαννοι" της "ενημέρωσης" κάνουν ..."ναυμαχίες" στο Αιγαίο 
    Οι “Αστραπόγιαννοι” της ενημέρωσης ξαναχτύπησαν. Την καθιερωμενη άσκηση Αστραπή του Πολεμικού Ναυτικού την παρουσίασαν περίπου ως “ναυμαχία” γύρω από τη Κάλυμνο όπου όλος ο ελληνικός Στόλος “κυνηγά” το ωκεανογραφικό σκάφος των Τούρκων το οποίο όμως ...δεν έχει βγει στο Αιγαίο.
    Το τι έχει γραφτεί από χθες το βράδυ δεν περιγράφεται από τους “αστραπόγιαννους” της “ενημέρωσης”.  Τι για άσκηση...Τανιάλα διαβάσαμε, τι για επιφυλακή ,τι για ύποπτες κινήσεις των Τούρκων. Ή είναι άσχετοι ή τους πληροφορούν δολίως κάποιοι για να εμφανιστούν ως Νέλσονες. Επαναλαμβάνουμε. Πρόκειται για προγραμματισμένη άσκηση ΑΣΤΡΑΠΗ.  Και ήταν τόσο συνηθισμένα τα αντικείμενα της άσκησης που στις δύο μοίρες φρεγατών που συμμετέχουν σε ξεχωριστές περιοχές των Κυκλάδων ακόμη γελάνε. Η μία μοίρα φρεγατών δένει Σαλαμίνα νωρίς το πρωί και η δεύτερη μεσημέρι.
    Ψυχραιμία. Οι κρίσεις αργούν και δεν είναι ώρα να “φτιάχνεται” το προφίλ ναυάρχων οι οποίοι έσπευσαν να σας παραμυθιάσουν περί “ναυμαχιών” και άλλων απίθανων. Ασχοληθείτε με τα θέματα που γνωρίζετε καλά κι αφήστε το Αιγαίο .Άλλο τα επιχειρησιακά κι άλλο τα επιχειρηματικά.
    Τώρα για τα σχόλια που ακούστηκαν για τη χρονική σύμπτωση του tweeter του κ.Κωσταράκου με τις "φαντασιώσεις" περί "ναυμαχιών"  εμείς δεν θα σχολιάσουμε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου