Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

8.ΧΧΙΙΙ Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως Αλεξιπτωτιστών

8.ΧΧΙΙΙ Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως Αλεξιπτωτιστών 
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
       Από 16 έως 21 Οκτωβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα το ΧΧΙΙΙ Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως Αλεξιπτωτιστών [UEP] στο οποίο θα συμμετάσχουν πενήντα [50] Σύνεδροι [περίπου] από την Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Πολωνία, Ουγγαρία, Κύπρο, Αυστρία και Ελλάδα. Οι Σύνεδροι θα φιλοξενηθούν από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων στην Αθήνα, όπου και θα πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις.
      Το θέμα του Συνεδρίου είναι ‘’ΟΙ μελλοντικές δυνατότητες των Αερομεταφερομένων και Ειδικών Δυνάμεων στην μελλοντική ασφάλεια της Ευρώπης’’.
       Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου οι Σύνεδροι, εκτός από το θέμα  θα εξετάσουν ζητήματα πού αφορούν στο στρατηγικό σχεδιασμό και την μελλοντική δράση [ Στόχοι] της UEP καθώς επίσης και ζητήματα διευρύνσεώς της. Τα σχετικά θέματα θα αναπτύξουν ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως Αλεξιπτωτιστών και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων Υποστράτηγος ε.α. Ελευθέριος Μαυρουδής , ο Γενικός Γραμματέας τη UEP Εric Foulatier και οι Πρόεδροι των Συνδέσμων Αλεξιπτωτιστών των χωρών της Ευρώπης.
         Οι Σύνεδροι, κατά τον ελεύθερο χρόνο τους θα ξεναγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και άλλα αξιοθέατα για να γνωρίσουν την πατρίδα μας και τους θησαυρούς της και να γίνουν πρεσβευτές του πολιτισμού μας στις χώρες τους.
        Το συνέδριο διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων η οποία ασκεί την Προεδρία για το 2012-2013 της Ευρωπαϊκής Ενώσεως Αλεξιπτωτιστών η οποία έχει περίπου 60.000 μέλη [ Μονίμους Αξιωματικούς, Εφέδρους Αξιωματικούς και Οπλίτες].
                                                                                              Από το ΔΣ της ΠΟΕΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου