Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

6.Διαρκής και Χρόνιος ο Βιασμός της Δημοκρατίας & της Ισονομίας

6.Διαρκής και Χρόνιος ο Βιασμός της Δημοκρατίας & της Ισονομίας
ΜΠΑ ? ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ, ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ? ΕΣΕΙΣ, ΑΠΛΩΣ ‘’ΠΗΔΑΤΕ’’, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ‘’ΒΙΑΖΟΥΝ’’ ?
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΑΣ  ή ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ‘’ΑΠΟ ΠΑΝΩ’’ ?
( ΒΙΑΣΜΟΣ ‘’ΑΠΟ ΚΑΤΩ’’ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ )
‘’ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΕΝ ΤΩ ΑΔΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ’’, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΣ ?

    Αν 30 Δεξιοί παίρναν στο κυνήγι έναν αστυνομικό με πολιτικά, αυτό θα ήταν προσβολή στη Δημοκρατία, προσπάθεια ανατροπής του Πολιτεύματος και πλήγμα στην Δημοκρατία μας.
    Θα κινείτο δε Γη και Ουρανός να βρεθούν οι διασυνδέσεις των 30 με άλλες οργανώσεις και να αποδειχθεί ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.
    Οι 30 θα είχαν συλληφθεί, διαπομπευθεί, ανακοινωθεί τα ονόματα τους, των γυναικών τους και των παιδιών τους.
    Εκτός από τις Αρχές Αστυνομία, ΕΥΠ, Εισαγγελίες θα είχαν κινητοποιηθεί όλα τα κανάλια, όλες οι εκπομπές αυτών και όλες οι δημοσιογραφικές τους ομάδες, οι οποίες θα ξετρύπωναν οποιοδήποτε φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο των 30 δραστών και τις σχέσεις τους με δεξιές ιδεολογίες, ηθικές αυτουργίες κτλ κτλ.
    Πρόσφατα όμως σε πραγματικό περιστατικό, οι 30 τραμπούκοι που κατεδίωξαν τον αστυνομικό ήταν Αριστεροί, και ξέρουμε  όλοι τι τελικά συνέβη. Ο νόμος παραβιάστηκε. Καμία σύλληψη. Κανένα Αυτόφωρο.   Καμιά διαπόμπευση των δραστών και των οικογενειών τους. Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!   Ο αστυνομικός έφταιγε… που βρισκόταν στη Δάφνη, αφού ως γνωστόν η περιοχή αυτή όταν κάνει πορεία ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι εκτός επικράτειας για κάποιους άλλους πολίτες.
    Σε εκπομπές δε το ίδιο βράδυ “δημοσιογραφάρες” και πασοκοαριστεροί καλεσμένοι τους,  τολμούσαν και ζητούσαν τη δίωξη του αστυνομικού διότι πυροβόλησε στον αέρα, παρά το γεγονός ότι η συμμορία τον είχε στριμώξει και ήταν βέβαιο πως η ζωή του ήταν σε κίνδυνο… 
    Όταν μιλάνε για Δημοκρατία, μιλάνε για προστασία του ΠΑΣΟΚΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.
    Η ΝΔ δεν πρέπει να έχει καμιά δουλειά μ’ αυτό. Οι ΝΔκράτες ήδη δεν έχουν σχέση με το ΚΑΘΕΣΤΩΣ αυτό.   Τριάντα χρόνια υποφέρουν και βασανίζονται από την τάξη πραγμάτων του Πασοκοσυριζαιϊκου Καθεστώτος. ΤΩΡΑ οι ΝΔκράτες ΦΩΝΑΖΟΥΝ για: Ελευθερία – Ισότητα – Αδελφότητα.  Αν δεν δικαιωθούν σύντομα δεν θα περιμένουν άλλο.
Η καλύτερη από τις τελευταίες μπουρδολογίες που ΄διάβασα. Τριάντα χρόνια υποφέρουν οι ΝΔκράτες ? Και αυτοί που υποφέρουν από όλους τους 40 χρόνια ? Βέβαια, 30 χρόνια χωρίς ΚΟΥΤΑΛΑ είναι πολλά, τα προηγούμενα κοντεύουν να τελειώσουν….
Δεν θα περιμένουν άλλο ? Και ΄ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ???
    Η ΝΔ για την Ιστορία, την Τιμή και το Μέλλον της ( μπά ??? πότε τα απέκτησε και δεν το καταλάβαμε ?? ) ως κόμμα οφείλει να ακολουθήσει τη βούληση και την ιδεολογία του λαού της. Γρήγορα και άμεσα πριν να είναι πολύ αργά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου