Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

11.ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ 44 ΧΡΟΝΙΑ

11.ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ 44 ΧΡΟΝΙΑ
Αγαπητοί Συμμαθητές της Τάξεως 1973
    Σήμερα 24-9-2013,συμπληρώνουμε 44 χρόνια απο την ημέρα, που νεαροί με όνειρα και ιδανικά, περάσαμε το κατώφλι της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στο πεδίο του Άρεως. Αλήθεια ποιός δεν θυμάται, την στολή κορέας, τον αργό θάνατο, το καλημέρα Αθήνα, το κλειστό, και ένα σωρό, άλλα που η σεβαστή διοικούσα μας επέβαλε.
    Σήμερα 44 χρόνια μετά, το όνειρο το κάναμε πραγματικότητα και στο μέτρο του δυνατού κατακτήσαμε τα ιδανικά μας, αναπολούμε τις αξέχαστες στιγμές, που ζήσαμε στην Σχολή μας. Δυστυχώς όμως αγαπητοί μου συμμαθητές, λείπουν απο ανάμεσά μας οι εκλεκτοί μας συμμαθητές, Θόδωρος, Βασίλης, Νίκος και Αντώνης, οι οποίοι έφυγαν πολύ ενωρίς, η σκέψη μας να είναι κοντά τους, αλλά και στις αξιολάτρευτες οικογένειές τους. Ο Σύνδεσμός μας είναι παρών σε ότι αυτές χρειαστούν.
Αγαπητοί μου Συμμαθητές
    Έχω εδραία την πεποίθηση ότι, η Τάξη μας, η Ηρωική και γενναία τάξη του 1973,υπήρξε μία απο τις καλύτερες, που απεφοίτησαν απο την Σ.Σ.Ε.και η οποία απέδωσε στο Στράτευμα έντιμους, ηθικούς και ενάρετους Αξιωματικούς, και που τίμησαν και ελάμπρυναν τις θέσεις που υπηρέτησαν.
    Εύχομαι απο την καρδιά μου  Χρόνια Πολλά και του χρόνου, με υγεία ατομική και οικογενειακή.
Βαγγέλης Δανιάς
Ένας εξ'υμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου