Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

8.ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

8.ΔΡΑΣΕΙΣ  ΣΤΟ  ΝΟΜΟ  ΠΙΕΡΙΑΣ 

     Στα πλαίσια της επαφής του κόμματός μας με την κοινωνία, αλλά και της πληρέστερης οργάνωσής του στην περιφέρεια, το μέλος του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Τσακίρης Γεώργιος πραγματοποίησε τις παρακάτω δράσεις στο Νομό Πιερίας:
1. Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 παραχώρησε συνέντευξη διάρκειας μιας ώρας περίπου στον ΤΟ σταθμό ΔΙΟΝ  TV, με εμβέλεια σε όλη την Κεντρική Μακεδονία.    
2. Την Τρίτη  20  Αυγούστου 2013:
    α. Στις 10.00  ομιλία – συζήτηση – ανταλλαγή απόψεων διάρκειας 45 λεπτών με απόστρατους του Νομού Πιερίας.
    β. Στις  11.00 επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη  Κίτρους – Κατερίνης με τους κ.κ. Βενέτη Χρήστο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Κατανά Νίκο πρόεδρο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.  Η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων έγινε με τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως, λόγω της αδυναμίας του Μητροπολίτη, που ασθενεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
    γ. Στις 12.00  συνέντευξη στο Radio “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ”  FM 92,2   διάρκειας περίπου μισής ώρας.  

  Τις συνεντεύξεις παρακολούθησαν πολλοί συνάδελφοι και φίλοι του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας στους Νομούς Θεσ/νίκης και Πιερίας.
    Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το κλίμα εγκαρδιότητας που επεκράτησε κατά τις συνεντεύξεις – συναντήσεις, στο οποίο συνετέλεσε η άρτια προετοιμασία και διοργάνωση από τους κ.κ. Βενέτη Χρήστο και Κατανά Νίκο, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
ΝΕΑ  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης σας, σας γνωστοποιούμε, ότι από το Γρ.Τύπου και Επικοινωνίας έχει τεθεί σε λειτουργία η νέα ανανεωμένη και εμπλουτισμένη ιστοσελίδα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην διεύθυνση  www.syndesmosee.org
Αξίζει τον κόπο να την επισκεφθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου