Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

6.''Στους φίλους μας θα κόψουμε αποδείξεις'';

6.''Στους φίλους μας θα κόψουμε αποδείξεις'';
Οργή Πανταζή για το λουκέτο του ΣΔΟΕ!
ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΟΥ…ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΟΥ…
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ ! ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ….
    Ο Λευτέρης Πανταζής, όχι μόνο δεν καταδίκασε την φοροδιαφυγή στο κέντρο που εμφανιζόταν, αλλά πέρασε και στην αντεπίθεση...
    Ο γνωστός τραγουδιστής, όχι μόνο δεν διέψευσε και δεν καταδίκασε το γεγονός ότι το μαγαζί όπου εργαζόταν φοροδιαφεύγει, αλλά εμφανίστηκε και εξοργισμένος, μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον «πολιόρκησαν» για να του αποσπάσουν δηλώσεις.
''Έχουμε και πέντε φίλους που τους κερνάμε''
    ''Εχουμε και πέντε φίλους που τους κερνάμε. Εσείς αν ερχόταν η μάνα σας δεν θα την κερνούσατε; Θα κόβατε απόδειξη; Κάποιοι αποφάσισαν ότι 50 οικογένειες θα μείνουν χωρίς φαγητό''. Με αυτό τον τρόπο επέλεξε να σχολιάσει στο seleo.gr, ο τραγουδιστής, το λουκέτο που έβαλε το ΣΔΟΕ στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε, επειδή διαπιστώθηκε ότι δεν κόβονταν αποδείξεις.
    Για την ιστορία, ο έλεγχος του ΣΔΟΕ στο κέντρο, που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής  και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις, δόθηκε αμέσως η εντολή να σφραγιστεί για 48 ώρες.
    Συνεχίζει να... κράζει το ΣΔΟΕ ο Λευτέρης Πανταζής για τον έλεγχο που έγινε στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγουδούσε. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου για όσα συνέβησαν, επιμένοντας ότι πρόκειται για κίνηση
εντυπωσιασμού.
    "Με πιάνει το παράπονο. Άμα κοιτάξεις δεξιά και αριστερά γίνονται όργια", είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.
    Και συνέχισε: "Ήταν οι συγγενείς μου και δυο - τρέα κανάλια. Ήταν 5-6 τραπεζια και αυτά γράψανε ότι δεν είχαν αποδείξεις με 1.020 ευρώ προστιμο. Κλεινοντας το μαγαζί, το κράτος έχασε πιο πολλά λεφτά. Έπρεπε να κόψει αποδείξεις, αλλά δεν ειναι το πρόβλημα της Ελλάδος οι 5 αποδείξεις...".
    Αμέσως μετά πρόσθεσε: "Το τράβηξαν πολύ και νομίζω ότι έγινε για τις εντυπώσεις, γιατί είμαι πολύ μεγάλο όνομα. Υπήρχε δόλος ή ήταν μια κίνηση εντυπωσιασμού...".

1 σχόλιο:

  1. Έμ, αυτός είναι "το μεγάλο όνομα" ο Πανταζής!!! Και όπως ξέρεις, τα μεγάλα ονόματα είναι ΥΠΕΡΑΝΩ του Νόμου!!! Όσον αφορά τα "όργια" που γίνονται δεξιά και αριστερά, κατά τον "κύριο" Πανταζή, συμφωνώ απολύτως. Και αυτός, απ' ότι φαίνεται από τις δηλώσεις του, είναι ένας από αυτούς που συμμετέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή