Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

11.ΕΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
11.ΕΝΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    Με ιδιαίτερη χαρά, πήρα σήμερα το παρακάτω μήνυμα.
    Αγαπητέ συνάδελφε κύριε Μελεζιάδη,
    Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι το έγγραφο ειδοποίησής μας ότι έχουμε τη δυνατότητα να βγάλουμε ενιαία κάρτα εισόδου σε όλα τα Πρατήρια και τα ΚΑΑΥ
ΗΛΘΕ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ. 
    ‘Ηδη έχουμε τυπώσει το υπόδειγμα αιτήσεως για δύο και για τέσσαρα άτομα – μέλη οικογενείας του  αποστράτου και την εφαρμόζουμε αρχής γενομένης από κάθε νέο μέλος που ζητάει κάρτες για την οικογένειά του καθώς και σε όλες τις περιπτώσεις αιτήσεως ανανεώσεως κάρτας ή καρτών.
Μη αιτιάσθε λοιπόν τα προεδρεία των Παραρτημάτων .............
    Με εκτίμηση
   Χαράλαμπος Ε. Τσακιρίδης      Πρόεδρος ΕΑΑΣ Ν. Θεσσαλονίκης
     Προφανώς, αφού το λέει ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης, ισχύει για όλα τα Παραρτήματα   ΕΑΑΣ στην χώρα. Από ότι φαίνεται, το γνωστό έγγραφο του Ιανουαρίου, έχει κοινοποιηθεί σε όλους.
    Συμπτωματικά βρέθηκα στα γραφεία της ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης, για άλλο θέμα, και είδα και την υλοποίησή του. Από Θεσσαλονίκη, δίνεται προσωρινό αποδεικτικό καταθέσεως δικαιολογητικών, τα οποία κάθε μήνα, όσα συγκεντρώνονται, αποστέλλονται στο ΓΕΣ/ΔΕΝΔΗ.
    Συνεπώς, έστω και ολίγον ‘’περιπετειωδώς’’, αυτό το θέμα ΛΥΘΗΚΕ! Βαυκαλίζομαι να πιστεύω, ότι έπαιξα και εγώ ένα μικρό ρόλο.
    Το μόνο που μένει, και είναι απολύτως εφικτό, είναι στα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ και ΚΑΑΥ, να συμπεριληφθούν και οι ΛΕΣΧΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ. Τόσες συναντήσεις γίνονται με τον Α/ΓΕΣ από την ΕΑΑΣ και άλλους Συνδέσμους, και τίθενται τόσα θέματα. Ένα θέμα, θα μπορούσε να είναι και αυτό.
    Στο ‘’παράπονο’’ του Προέδρου της ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης Κυρίου Τσακιρίδη, ότι καταφέρθηκα εναντίον των Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ, για αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να επισημάνω ότι το επίμαχο έγγραφο ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ τα Παραρτήματα, πιθανόν λόγω κάποιας ολιγωρίας.   Τέλος πάντων, ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
    Επισημαίνεται οτι η  κάρτα εισόδου αφορά τα προστατευόμενα τέκνα (άνω των 14 ετών, που διαθέτουν Αστυνομική Ταυτότητα και έως 25 ετών) και τους γονείς του ιδίου-ίας και της-ου συζύγου, οι δε ενέργειες των ενδιαφερομένων είναι οι παρακάτω.
     (1) Συμπληρώνουν το έντυπο που βρίσκεται στο τέλος της ανάρτησης.
     (2) Επιδεικνύουν τις ταυτότητες του δικαιούχου και των μελών για έλεγχο στοιχείων.
     (3) Προσκομίζουν 2 φωτογραφίες (3Χ3) για κάθε προστατευόμενο μέλος αφού αναγράψουν στο πίσω μέρος το ονοματεπώνυμο
     (4) Παραλαμβάνουν τις εκδοθείσες κάρτες αφού υπογράψουν σχετικό αποδεικτικό παραλαβής.
     (5) Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας ενημερώνουν το συντομότερο δυνατόν το Παράρτημα της ΕΑΑΣ που ανήκουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου