Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

7.ΩΣ ΕΔΩ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
7.ΩΣ ΕΔΩ ΤΑ ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    Οι ελάχιστοι αμετανόητοι απόστρατοι που παρέμειναν στην κλαδική της ΝΔ έσπευσαν να εκμεταλλευτούν μια αισχρή πρόταση υποσυνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
    Τον ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του τις γνωρίζουμε καλά και δεν ελπίζουμε σε κάτι καλλίτερο. Από την ΝΔ όμως δεν περιμέναμε ποτέ να απαξιώσει πλήρως τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας και να εξαθλιώσει τα στελέχη τους, θέτοντας σε κίνδυνο την εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια της Πατρίδας μας.
    Το νέο δίλημμα των αφελών «κλαδαρχών» είναι: «ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ».
    Μα τα ψευτοδιλήμματα τα βαρεθήκαμε καθ’ όλη την διάρκεια της άθλιας μεταπολίτευσης: «Ψηφίστε ΝΔ για να μην βγει το ΠΑΣΟΚ» και μετά: «Ψηφίστε ΝΔ για να διώξουμε το ΠΑΣΟΚ» και μετά πάλι απ’ την αρχή. Βέβαια σήμερα είναι σφιχταγκαλιασμένοι με το ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα ο αρχηγός του, αφού κόντεψε με μίζες, κλπ να διαλύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθύβρισε τους λεβέντες μας των ηρωικών Ειδικών Δυνάμεων.
    Φτάνει πια. Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικάντηδες που επί 40 χρόνια ως υπουργοί και βουλευτές συνέτασσαν και ψήφιζαν τους καταστροφικούς νόμους, δανείζονταν για να κλέβουν ασύστολα και έκαναν εκατοντάδες χιλιάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις, την μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν είναι να επιστρέψουν τα κλεμμένα και να εξαφανιστούν. Υπάρχουν άνθρωποι έντιμοι και ικανοί που μπορούν να κυβερνήσουν την χώρα χωρίς να κάνουν επάγγελμά τους την πολιτική και την κλοπή.
     Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στελεχώνεται από τέτοια πρόσωπα προερχόμενα από τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και όλες τις άλλες κοινωνικές τάξεις που είναι έτοιμα να προσφέρουν με μόνο σκοπό την Σωτηρία της φιλτάτης Πατρίδας μας.
    Ελάτε να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, γιατί ο χρόνος δεν περιμένει.
Δημήτρης Βαλασίδης
Αξιωματικός (ΠΖ) εα - Οικονομολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου