Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

6.Αχαϊα: Το προβληματικό κρεβάτι κρατάει ξύπνια μια... ολόκληρη πολυκατοικία!

ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ( ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ )
6.Αχαϊα: Το προβληματικό κρεβάτι κρατάει ξύπνια μια... ολόκληρη πολυκατοικία!
ΡΕ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ‘’ΜΠΟΡΕΙΤΕ’’ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ?
ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΤΛ, ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ 30 – 40 ΕΥΡΩ ,ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
ΜΗΠΩΣ, ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ?????
Newsit.gr
    Εκτός από τη ζέστη οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην Πάτρα, έχουν να αντιμετωπίσουν και... άλλους είδους προβλήματα
    Δεν άντεξαν άλλο οι ένοικοι από τους θορύβους, κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων του ζευγαριού από το πάνω διαμέρισμα και προσέφυγαν σε δικηγόρο για να στείλουν... εξώδικο! Το περιστατικό αφορά πολυκατοικία επί της οδού Κανακάρη (κοντά στην οδό Παπαφλέσσα).
    Σύμφωνα με το dete.gr, το ζευγάρι είναι ηλικίας άνω των 50 και το πρόβλημα ξεκινά από την κακή - προφανώς - κατάσταση του κρεβατιού τους. Φαίνεται πως... έχει φάει τα ψωμιά του, με αποτέλεσμα εδώ και μερικές μέρες να τρίζει σε υπερβολικό βαθμό, ακόμα και με την παραμικρή κίνηση!
    Έτσι, οι ένοικοι αποφάσισαν να απευθυνθούν σε δικηγόρο και να του αναθέσουν να συντάξει εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία σε πρώτη φάση, προειδοποιώντας πως έπεται και ένδικη, σε περίπτωση που δεν κατανοήσουν το πρόβλημα που προκαλούν και δεν αλλάξουν συμπεριφορά. Με άλλα λόγια, εάν σε μερικές ημέρες δεν ομαλοποιηθεί η κατάσταση οι ένοικοι της πολυκατοικίας δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν ακόμα και σε υποβολή μηνύσεων καλώντας επί τόπου τις αστυνομικές αρχές!
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποιοι από τους ενοίκους των διαμερισμάτων έχουν αντιμετωπίσει με χιούμορ το όλο θέμα. Οι περισσότεροι, έχοντας απηυδήσει από την κατάσταση δεν δίστασαν να μπουν στη διαδικασία σύνταξης σημειωμάτων προς το ζευγάρι. Έφτιαχναν ιδιόχειρα σημειώματα στα οποία έγραφαν πειράγματα με αρκετή δόση χιούμορ και τα πετούσαν κάτω από την πόρτα του διαμερίσματος του ζευγαριού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου