Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

5.Δικαίωμα στην ελπίδα

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
5.Δικαίωμα στην ελπίδα
 

    Δεν μπορείς να χαίρεσαι για κάτι που δεν υπάρχει. Πολύ περισσότερο να το γιορτάζεις με φιέστες και χορούς .
    Η λεγόμενη αποκατάσταση της Δημοκρατίας, πρίν 39 χρόνια,  μόνο κατ όνομα αποκαταστάθηκε .
    Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πιστεύει σήμερα πως οι πολιτικοί και οι πολιτικές τους είναι αυτοί που έριξαν Ελλάδα κι Ελληνες στο  γκρεμό της πιο ξεφτιλισμένης πραγματικότητας .
    Ειλικρινά,  δεν  έχω κανένα λόγο να το γιορτάσω αυτό όταν οι αυτοκτονίες έχουν ξεπεράσει τις 5 χιλιάδες  , η ΦΥΓΗ των νέων επιστημόνων μας έχει λάβει μορφή επιδημίας  και ο διεθνής χλευασμός της Ελλάδας και των Ελλήνων λεκιάζει τον φιλοπάτριδα απόδημο Ελληνισμό μας.
    Η πίσω απ το παραβάν  επιλογή του υποψηφίου δεν συνιστά κατ ουσίαν δημοκρατική κίνηση  αλλά μόνο κατ’ όνομα. Κι αυτό διότι  όλοι γνωρίζουμε, (και περισσότερο οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ), ότι εδώ και χρόνια η ψήφος  στον « Χ»  πολιτικό είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων προιόν συναλλαγής, συντεχνιακής διαταγής, ωχαδελφισμού, οικογενειακής παράδοσης,  βλακώδους αδιαφορίας για τα κοινά, και πολλών άλλων τέτοιων «υψηλών» κριτηρίων.
    Με βάση λοιπόν τα ανωτέρω δεν έχω κανένα λόγο να χαίρομαι για τη «Δημοκρατία» μας πολύ δε περισσότερο όταν τα αποτελέσματά της γδέρνουν τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που τόλμησαν να έχουν όραμα..
    Δικαιούμαι  όμως να ελπίζω σε νέες  άφθαρτες πολιτικές δυνάμεις των οποίων ο πυρήνας είναι άνθρωποι από  το υγιέστερο τμήμα του Ελληνικού λαού . Τις  Ενοπλες Δυνάμεις  των οποίων ο Πατριωτισμός είναι αυτό που διδάσκονται, διδάσκουν και  εφαρμόζουν επί σειρά δεκαετιών.
     Πιστεύω πως ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας  μπορεί και πρέπει να εκπροσωπηθεί στη Βουλή.
     Αυτό είναι  Εθνική Επιταγή πλέον.
    Αυτό πρέπει να το εμπεδώσουν όσοι είχαν την τιμή να φορέσουν ή φορούν Στολή..
    Αυτό μένει να το αποδείξουμε οι Ελληνες !!
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Νίκος   Επικεφαλής Εκτελεστικού Κεντρικής Μακεδονίας Σ.Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου